Vreau să fiu Fericit!

    Conferință publică

Toată viața noastră este o goană după căutarea fericirii. Fie că îi spunem „iluminare”, „pace interioară”, „nirvana”, „paradis” sau „mântuire”, avem o sete constantă în noi, o aspirație spre un „tărâm mitic” unde să fim fericiți și împliniți tot timpul. Mecanismele noastre psihologice, emoționale și raționale care ne determină acțiunile, gândurile și în ultimă instanță existența, au un singur scop: Să fim fericiți!

În viață totul se învață! Nimic nu este un dat, nicio abilitate nu este obținută fără efort, muncă și autoeducare. În consecință, vă invităm la Conferința noastră despre Fericire pentru a face un prim pas în cunoașterea mai adâncă a conceptului de Fericire. Vom învăța abilități care ne vor ajuta să fim mai fericiți în viața noastră de zi cu zi.

Despre ce discutăm?

Șapte pași în demersul nostru de a înțelege Fericirea

1. Ce este Fericirea?

2. Mecanismul dorințelor și Fericirea.

3. Cum putem descoperi Fericirea când suntem triști?

4. Pot să fiu fericit singur?

5. Fericirea în raport cu Dăruirea și Primirea.

6. Unde se încadrează Dumnezeu în raport cu Fericirea?

7. Cum ne putem autoeduca să fim Fericiți?

Aplicație practică – Respirația Fericirii

Dincolo de partea teoretică vom face și un exercițiu practic prin care să ne creștem starea de bine atunci când simțim că nu funcționăm la parametri optimi.

Conferențiar – Daniel Meze

Studiază Cabala din anul 2011, iar din toamna anului 2012 predă această înțelepciune milenară. A participat la conferințe, congrese, workshopuri, stagii de pregătire și alte evenimente legate de Cabala în Israel, Italia, Cehia, Bulgaria și România. A ținut peste 35 de conferințe și prezentări despre Cabala la București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Bocșa, Oradea, Tuzla, Timișoara, Sibiu, Pitești, Ploiești, Piatra Neamț, Hunedoara, Mamaia și Suceava. Este autorul cărții: „Cabala Înțelepciunea Ascunsă”, directorul Editurii ARI care tipărește în limba română cărțile despre Cabala și Educație Integrală. Conduce ONG-ul Asociația ARI a cărui președinte este din anul 2017. Promovează conceptul alternativ de Educație Integrală și este managerul firmei Centrul ARI. A scris cartea „Transilvania Love” în care vorbește despre relațiile dintre femei & bărbați și despre ce ne face să fim mai fericiți în relațiile dintre noi. Practică Yoga din 2009 și o predă în mai multe orașe din țară din vara anului 2013.

Donația recomandată este de 50 de lei. Prețul include o carte primită cadou.

Data: Marți 5 februarie ora 18

Locația: NM Integrative Therapy, str. Frantz Liszt nr 8, Cluj-Napoca

Alte detalii puteți primi la numărul de telefon 0729.203.752 unde vă puteți și înscrie.
PARTICIPĂ LA EVENIMENT
EVENIMENTE RECENTE

CONTACTEAZĂ-NE

Puteți intra în legătură cu noi
folosind una din metodele de mai jos