Te-ai gândit vreodată cum te-ar putea ajuta un Curs de Yoga? Ai curiozitatea să încerci acum o sesiune de Yoga?

Am pregătit pentru tine un Curs de Yoga în mediul special al Salinei Saltera, pentru a amplifica beneficiile posturilor corporale (asane), a tehnicilor de respirație (pranayama) și ale meditației de relaxare profundă.

Posturile le vom ține timp de unu-două minute pentru a dobândi o mobilitate și o flexibilitate mai crescută la nivel de musculatură, tendoane, ligamente și articulații.

Respirația în mediul salin ne ajută la detoxifierea organismului, creșterea imunității și fortifierea stării de sănătate datorită aerosolilor.

Meditația creează contextul potrivit pentru interiorizare și introspecție, astfel încât la finalul unei sesiuni de Yoga la Salină să-ți fi relaxat complet mintea și corpul.

Yoga la Salina este un program excelent pentru cei care petrec mult timp la birou, în fața calculatorului, dar și pentru persoane care au zilnic o agendă solicitantă. Este potrivit atât începătorilor cât și avansaților, dar și celor care doresc să-și mențină mobilitatea, să se relaxeze și să ia o pauză de la agitația cotidiană.

---------------------------

Daniel Meze studiază și practică Yoga din 2009, iar din 2013 este instructor de Yoga și a coordonat până acum programe pentru peste 300 de persoane, cu rezultate remarcabile.

--------------------------

Locație: Salina Saltera este în Cluj-Napoca, str. Horea, nr 75

Costul unei sesiuni: 50 de lei

(se achită numerar la recepția Salinei)

-------------------------

Temperatura în Salină este de circa 15 grade, deci este recomandat să aveți o bluză mai groasă și șosete de lână sau teniși de interior. Este de preferat să nu mâncați cu două-trei ore înaine de curs. Poți să-ți aduci salteaua ta sau să o folosești pe cea de la Salină. Dacă vrei mai multe detalii poți suna la 0729.203.752. Participanții sunt rugați să se înscrie, locurile în Salină fiind limitate!
PARTICIPĂ LA EVENIMENT
EVENIMENTE RECENTE

CONTACTEAZĂ-NE

Puteți intra în legătură cu noi
folosind una din metodele de mai jos