Te-ai gândit vreodată cum te-ar putea ajuta un Curs de Yoga? Ai curiozitatea să încerci acum o sesiune de Yoga?

Am pregătit pentru tine un Curs de Yoga în mediul special al Salinei Saltera, pentru a amplifica beneficiile posturilor corporale (asane), a tehnicilor de respiraţie (pranayama) şi ale meditaţiei de relaxare profundă.

Posturile le vom ţine timp de unu-două minute pentru a dobândi o mobilitate şi o flexibilitate mai crescută la nivel de musculatură, tendoane, ligamente şi articulaţii.

Respiraţia în mediul salin ne ajută la detoxifierea organismului, creşterea imunităţii şi fortifierea stării de sănătate datorită aerosolilor.

Meditaţia creează contextul potrivit pentru interiorizare şi introspecţie, astfel încât la finalul unei sesiuni de Yoga la Salină să-ţi fi relaxat complet mintea şi corpul.

Yoga la Salina este un program excelent pentru cei care petrec mult timp la birou, în faţa calculatorului, dar şi pentru persoane care au zilnic o agendă solicitantă. Este potrivit atât începătorilor cât şi avansaţilor, dar şi celor care doresc să-şi menţină mobilitatea, să se relaxeze şi să ia o pauză de la agitaţia cotidiană.

---------------------------

Daniel Meze studiază şi practică Yoga din 2009, iar din 2013 este instructor de Yoga şi a coordonat până acum programe pentru peste 300 de persoane, cu rezultate remarcabile.

--------------------------

Locaţie: Salina Saltera este în Cluj-Napoca, str. Horea, nr 75

Costul unei sesiuni: 50 de lei

(se achită numerar la recepţia Salinei)

-------------------------

Temperatura în Salină este de circa 15 grade, deci este recomandat să aveţi o bluză mai groasă şi şosete de lână sau tenişi de interior. Este de preferat să nu mâncaţi cu două-trei ore înaine de curs. Poţi să-ţi aduci salteaua ta sau să o foloseşti pe cea de la Salină. Dacă vrei mai multe detalii poţi suna la 0729.203.752. Participanţii sunt rugaţi să se înscrie, locurile în Salină fiind limitate!
PARTICIPĂ LA EVENIMENT
EVENIMENTE RECENTE

CONTACTEAZĂ-NE

Puteți intra în legătură cu noi
folosind una din metodele de mai jos